Mėsos ir žuvies perdirbimo seminaras 2015

2015 metų kovo ir birželio mėnesiais mes, kartu su „FESSMANN“ ir „RUHLE“, pravedėme kelis praktinius mėsos bei žuvies perdirbimo seminarus.

Mėsininkai turėjo galimybę pasidarbuoti su kompanijos „RUHLE“ injektavimo, masažavimo ir pjaustymo įranga, naudojant ją skirtingiems produktams apdoroti, kurie vėliau buvo rūkomi skirtinga technologija „FESSMANN“ rūkymo kamerose.
Žuvininkai išbandė skirtingas rūkymo technologijas ant skirtingų žuvų rūšių, siekiant pamatyti ir geriau suprasti skirtumus, apdorojant produktus frikcinio tipo / pjuvenų / skystu dūmu.
 
Mes nepertraukiamai dirbame siekdami suteikti reikiamą palaikymą mūsų klientams ir praplatinti jų žinių bazę, parodyti naują aukščiausios klasės įrangą rinkoje bei leisti jiems pasidarbuoti su ja. Mes konsultuojame technologinio proceso organizavimo klausymais, siekiant rasti geriausią sprendimą kokybės bei pelningumo atžvilgiu kiekvienam atskiram produktui bei visai gamybinei grandinei.
 
Jeigu Jūs norite prisijungti prie mūsų nuolat planuojamų seminarų, turite klausymų iš technologinės arba techninės dalies – maloniai prašome susisiekti su mumis „Kontaktų“ skiltyje. Jūsų klausymai bei pageidavimai visada laukiami, nepriklausant nuo geografinės kompanijos pozicijos ar maisto pramonės šakos, kurioje dirbate. Kartu mes galime pasiekti daugiau, tapti geresniais, augti didesniais.